First Hotel Witt

Address: Södra Långgatan 42, 392 31 Kalmar  show map
Location: Kalmar
Guest score: 87% (34 of 39 recommend) (10 reviews)

Guest score: 87%

(34 of 39recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Hotel condition 3.8 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.8 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4.5 of 5
Breakfast 4.5 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 10)

Bästa läget

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 02 Aug 2019)
“Hotellet har ett utmärkt läge i Kalmar och vi trivdes bra. Personalen var trevlig och tillmötesgående. Dock var städningen inte bra. Hår i duschen är mindre kul att se.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Det är så varmt

Recommended by Marre, Sweden (Sweden Mon 08 Apr 2019)
“Har nu bott på detta hotell 4 gånger och varje gång måste jag stänga av elementet och golvvärmen i badrummet samt sova med öppet fönster. Det är SANSLÖST varmt på rummen, ska bli spännande att se hur varmt det blir i sommar. Fortsätter det vara så varmt framåt maj-juni nu när jag kommer får jag nog börja titta på ett annat ställe att bo på. Lite trist att behöva bo nån annanstans, jag trivs här i övrigt. Det ligger bra, bra frukost, trevlig personal och bra service. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 2 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Valde bort rumsstädning så kan ej bedöma det

Recommended by Rille, Sweden (Sweden Sun 03 Mar 2019)
“Något slitet men trevligt hotell”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Små rum men allt som behöves fanns är.

Recommended by Berta J, Sweden (Sweden Mon 18 Feb 2019)
“Små rum men allt som behöves fanns är.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Ros och ris

Recommended by Marre , Sweden (Sweden Sun 13 Jan 2019)
“Trivdes väldigt bra o sov helt sanslöst bra. Det var dock väldigt varmt o vi fick sova med öppet fönster, tur de var öppningsbara. Frukosten var fantastisk, personalen med. Uppskattar väldigt mkt sen fina gesten att bjuda på kaffe och kaka dygnet runt. Trevlig lobby. Poolen behöver ses över, stegen ner i bassängen var inte så fast. Bastun var toppenskön, men även den behöver en upprustning då väggarna var så spröda att det kändes som en brand kan starta när som helst (eller om det jade brunnit) Rekommenderar hotellet och jag kommer bo här nästa gång igen, men tycker det är lite dyrt. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Skön Kalmarhelg

Recommended by Georg, Sweden (Sweden Mon 04 Dec 2017)
“Hotell Witt är bra beläget mitt i stan. Lätt att promenera kring i den fina staden. Fräscht dopp i poolen, drink i lobbyn. Dock behöver de vida fåtöljerna där glidskydd under sittdynorna! Frukostbuffen var riklig och välsmakande. Rummet passade mig. Ett trevligt hotell!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Helhet

Recommended by Linda, Sweden (Sweden Sun 23 Aug 2015)
“Fint bemötande i receptionen. Jag bad om veganfrukost och receptionisten antecknade. Rummet (130) var mycket fint men badrummet stank mögel och väggen runt omkring och över badkaret var fullt av svartmögel. Barnen hade sett fram emot att bada lite på kvällen men eftersom mögel är en stor hälsofara ville vi tyvärr inte ha dem där inne mer än nödvändigt. Mycket tråkigt! Till frukost fanns ingen veg.yoghurt som jag bett om utan istället bara växtmjölk. Hade också varit trevligt och uppiggande om det funnits lite uppskuren frukt.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Lite slitet men bra läge

Recommended by Tonårsfamiljen, Sweden (Sweden Thu 06 Aug 2015)
“Väldigt bra läge centralt i Kalmar. Bra frukost. Inredning i behov av uppfräschning. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Service-minded

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 28 Jul 2015)
“Personalen i receptionen var mycket trevliga o tillmötesgående”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Trevlig personal men slitet hotell

Not recommended by Anrika, Sweden (Sweden Tue 04 Nov 2014)
“Behov av renovering, mycket ofräscht på vissa ställen, t.ex. golven i frukostresturang samt relaxavdelningen och poolområdet. Bar saknas eller samlingsrum att sitta i på kvällen. Wifi fungerade ej (vet ej om de har). Mest positiva var de sköna sängarna och trevlig personal.”
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Train station
  • Central station 1 km
Tourist information
  • Kalmar Tourist information 1 km
Sight
  • Old town 1 km
  • Krusenstiernska house 1 km
  • Kalmar marin museum 0.3 km
  • Kalmar county museum 0.2 km
  • Kalmar Cathedral 0.2 km
  • Kalmar castle 1 km
  • Kalmar art museum 1 km
  • Bridge to Öland 2 km
Golf course
  • Kalmar golf course 6 km
City centre
  • City center 0.4 km
Bus station
  • Central station 1 km
Arena or meeting point
  • Sports arena Kalmar FF 4 km
Airport
  • Smaland Airport (Växjö) 104 km
  • Kalmar Airport 5 km
*Distance on map is a straight line


Book with us

  • Official online booking
  • Wide range of accommodations
  • Local knowledge
  • No booking fee
  • Certified E-commerce

Book with us

  • Official online booking
  • Wide range of accommodations
  • Local knowledge
  • No booking fee
  • Certified E-commerce
Build: 12/11/2019 13:59:50, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6371.cbischannel-2 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews