Slottshotellet

Address: Slottsvägen 7, 39233 Kalmar  show map
Location: Kalmar
Guest score: 94% (61 of 65 recommend) (18 reviews)

Guest score: 94%

(61 of 65recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.1 of 5
Cleaning 4.5 of 5
Value for money 4.3 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.5 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 21)

Rummet ej städat på ankomst men det ordn...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 05 Aug 2020)
“Rummet ej städat på ankomst men det ordnade sig tillslut och blev en bra vistelse på det stora taget. Perfekt läge och god frukost! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

En pärla för barnfamiljer

Recommended by Karl, Sweden (Sweden Wed 15 Jul 2020)
“Bodde med fru och dotter i lågprisdelen av hotell. Rummets standard var utmärkt, läget på hotellet väldigt bra bredvid slottet och frukosten kanon. Oerhört glad att denna variant finns för barnfamiljer som inte behöver ett fancy boende och som inte vill lägga kolossala summor bara för att bo. Café Söderport ligger på promenadavstånd och rekommenderas likaså.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Faciliteter på rummet

Not recommended by Ann-Louise, Sweden (Sweden Sat 27 Jun 2020)
“Inget kylskåp eller air condichen. Behövts i denna olidliga värme. Rummet var i flödande sol när vi kom kl. 15.00 Hade inte varit så svårt att åtminstonde mörklägga de rum som hade efterniddagssok.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt

Recommended by Marie, Sweden (Sweden Tue 06 Aug 2019)
“Slottshotellet var väldigt mysigt med uteplats, gammal stil men ändå fräscht. Ljuskronor i matsalen är man inte van vid. Ett plus är att det fanns en bordsfläkt på rummet då det var ganska varmt. Rosor och mycket buskar, med en liten innergård. Badrummet var fräscht och välstädat. Men alldeles för dyrt. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 5 of 5

Vackert läge.

Recommended by Goran, Sweden (Sweden Sun 04 Aug 2019)
“Vacker placering vid Kalmar slott. Nära till centrum.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Ett perfekt hotell till bra pris!

Recommended by Lena, Sweden (Sweden Mon 01 Jul 2019)
“Vi gillar detta boende. Bra läge med bra priser samt suverän service. Ett boende vi gärna återvänder till”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Överträffar förväntningarna

Recommended by Lindemor, Sweden (Sweden Sun 17 Jun 2018)
“Valde med låga förväntningar hotellets lågprisalternativ och blev mycket glatt överraskade. Enkelt men stilrent. Rent och fräscht. Bekvämt och hemtrevligt. Fin trädgård på baksidan. Gamla kyrkogårdens lummiga grönska inpå. Tyst och fritt från trafikbuller trots det centrala läget. Tillgång till hotellets fina innergård för måltiderna. Blommande klätterrosor och pioner. Mycket trevlig och vänlig personal i matsalen. Ingenting att anmärka på.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Slottshotellet lågpris

Recommended by Falken, Sweden (Sweden Fri 26 Jan 2018)
“Söker jobb i Kalmar och har haft hotellrum en natt. Kom tidigt på dagen och kunde lätt lämna en väska i deras bagagerum för att sedan återkomma senare på dagen för att checka in. I priset ingick både kvällsmat och frukost. Hotellrummet var rymligt och nyrenoverat. Jättebra vistelse. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Det drog från fönstret och i badrummet ...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 09 Jan 2018)
“Det drog från fönstret och i badrummet var det trångt. Det fanns värmeljus i lobbyn men de tändes inte. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Hotellmys i mörka januari.

Recommended by Kicki, Sweden (Sweden Mon 08 Jan 2018)
“Vi är helnöjda med det lilla mysiga Kalmar slotts hotellet nära centrum. Vi åter kommer gärna nästa år för att shoppa, äta gott och gå på nån bra bio!! Billigt paket pris,inga köer under frukost o kvälls buffen...”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Train station
  • Central station
Tourist information
  • Kalmar Tourist information
Sight
  • Old town
  • Krusenstiernska house
  • Kalmar marin museum
  • Kalmar county museum
  • Kalmar Cathedral
  • Kalmar castle
  • Kalmar art museum
  • Bridge to Öland
Golf course
  • Kalmar golf course
City centre
  • City center
Bus station
  • Central station
Arena or meeting point
  • Sports arena Kalmar FF
Airport
  • Smaland Airport (Växjö)
  • Kalmar Airport
*Distance on map is a straight line


Book with us

  • Official online booking
  • Wide range of accommodations
  • Local knowledge
  • No booking fee
  • Certified E-commerce

Book with us

  • Official online booking
  • Wide range of accommodations
  • Local knowledge
  • No booking fee
  • Certified E-commerce
Build: 10/08/2020 14:03:42, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6371.cbischannel-2.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews