Slottshotellet

Adress: Slottsvägen 7, 39233 Kalmar  visa karta
Område: Kalmar
Gästbetyg: 94% (61 av 65 rekommenderar) (18 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(61 av 65rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,1 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Service 4,4 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 21)

Rummet ej städat på ankomst men det ordn...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Rummet ej städat på ankomst men det ordnade sig tillslut och blev en bra vistelse på det stora taget. Perfekt läge och god frukost! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

En pärla för barnfamiljer

Rekommenderad av Karl, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Bodde med fru och dotter i lågprisdelen av hotell. Rummets standard var utmärkt, läget på hotellet väldigt bra bredvid slottet och frukosten kanon. Oerhört glad att denna variant finns för barnfamiljer som inte behöver ett fancy boende och som inte vill lägga kolossala summor bara för att bo. Café Söderport ligger på promenadavstånd och rekommenderas likaså.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Faciliteter på rummet

Ej rekommenderad av Ann-Louise, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Inget kylskåp eller air condichen. Behövts i denna olidliga värme. Rummet var i flödande sol när vi kom kl. 15.00 Hade inte varit så svårt att åtminstonde mörklägga de rum som hade efterniddagssok.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Mysigt

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Slottshotellet var väldigt mysigt med uteplats, gammal stil men ändå fräscht. Ljuskronor i matsalen är man inte van vid. Ett plus är att det fanns en bordsfläkt på rummet då det var ganska varmt. Rosor och mycket buskar, med en liten innergård. Badrummet var fräscht och välstädat. Men alldeles för dyrt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 5 av 5

Vackert läge.

Rekommenderad av Goran, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Vacker placering vid Kalmar slott. Nära till centrum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Ett perfekt hotell till bra pris!

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige mån 01 jul 2019)
“Vi gillar detta boende. Bra läge med bra priser samt suverän service. Ett boende vi gärna återvänder till”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Överträffar förväntningarna

Rekommenderad av Lindemor, Sverige (Sverige sön 17 jun 2018)
“Valde med låga förväntningar hotellets lågprisalternativ och blev mycket glatt överraskade. Enkelt men stilrent. Rent och fräscht. Bekvämt och hemtrevligt. Fin trädgård på baksidan. Gamla kyrkogårdens lummiga grönska inpå. Tyst och fritt från trafikbuller trots det centrala läget. Tillgång till hotellets fina innergård för måltiderna. Blommande klätterrosor och pioner. Mycket trevlig och vänlig personal i matsalen. Ingenting att anmärka på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Slottshotellet lågpris

Rekommenderad av Falken, Sverige (Sverige fre 26 jan 2018)
“Söker jobb i Kalmar och har haft hotellrum en natt. Kom tidigt på dagen och kunde lätt lämna en väska i deras bagagerum för att sedan återkomma senare på dagen för att checka in. I priset ingick både kvällsmat och frukost. Hotellrummet var rymligt och nyrenoverat. Jättebra vistelse. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Det drog från fönstret och i badrummet ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 jan 2018)
“Det drog från fönstret och i badrummet var det trångt. Det fanns värmeljus i lobbyn men de tändes inte. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Hotellmys i mörka januari.

Rekommenderad av Kicki, Sverige (Sverige mån 08 jan 2018)
“Vi är helnöjda med det lilla mysiga Kalmar slotts hotellet nära centrum. Vi åter kommer gärna nästa år för att shoppa, äta gott och gå på nån bra bio!! Billigt paket pris,inga köer under frukost o kvälls buffen...”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Centralstationen
Turistinformation
  • Kalmar turistbyrå
Sevärdhet
  • Ölandsbron
  • Krusenstiernska gården
  • Kalmar slott
  • Kalmar sjöfartsmuseum
  • Kalmar läns museum
  • Kalmar konstmuseum
  • Kalmar domkyrka
  • Gamla stan
Golfbana
  • Kalmar golfklubb
Flygplats
  • Småland Airport (Växjö)
  • Kalmar Airport
Centrum
  • Centrum
Busstation
  • Centralstationen
Arena eller träffpunkt
  • Guldfågeln Arena (Kalmar FF)
*Angivet avstånd är fågelvägen


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6371.cbischannel-2.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews