Kattrumpans Bed & Breakfast

Adress: Ölandsgatan 39, 39231 Kalmar  visa karta
Område: Kalmar
Gästbetyg: 100% (22 av 22 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(22 av 22rekommenderar)
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,8 av 5
Städning 4,9 av 5
Frukost 4,8 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Supermysigt B&B

Rekommenderad av Kylle, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Mysigt B&B, bra frukost och bra läge i Kalmar. Kan varmt rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 02 nov 2018)
“Detta var ju ett mysigt ställe, där jag fick ett eget litet hus på gården. Trevlig värdinna och jag hade turen att träffa en stockholmsfamilj med två härliga barn!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lugnt och rofyllt

Rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige tor 09 nov 2017)
“Lugnt och rofyllt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kattrumpans das B&B in Kalmar

Rekommenderad av Bischi, Switzerland, Schweiz (Schweiz tis 25 jul 2017)
“Das Kattrumpans beste Lage um die Stadt zu besuchen. Alles zu Fuss erreichbar, zum Slott, zu den Badestränden im Norden und Süden der Stadt. Schöne Ausflüge auf die Insel Öland, zum Beispiel zum L°angen Jan Leuchtturm”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kanske lite bättre frukost :) va ej så m...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 28 nov 2016)
“Kanske lite bättre frukost :) va ej så mycket pålägg att dela på för två personer annars toppen och väldigt bra bemötande :) super DUPER mysigt ställe :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysiga Kattrumpan

Rekommenderad av Tintin, Sverige (Sverige fre 07 okt 2016)
“Vi har tillbringat två nätter på Kattrumpan. Eftersom vädret inte var det bästa var vi glada att atmosfären på boendet var så trevlig. Hela stället är fullt med små omtänksamma detaljer som förgyller vistelsen, allt från blomdekorationer och hembakt till kaffet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart boende i Kalmars hjärta

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tis 20 sep 2016)
“Min syster och jag blev helt betagna i Kattrumpans B&B. Fantastiskt läge och en fantastisk miljö. Smakfullt och personligt och bekvämt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Rekommenderas. Mysigt

Rekommenderad av A-L, Sverige (Sverige sön 17 jul 2016)
“Kommer helt säkert boka hos Kattrumpans B &B igen:) Ett mysigt boende. God frukost. Bra bemötande . Närhet till centrum . ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt boende i Kalmar

Rekommenderad av Eva-Lena, Sverige (Sverige mån 26 okt 2015)
“Fjärde gången vi bor på detta mysiga B&B i Kalmar. Rekommenderas!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Harmoniskt B&B som slår hotell standard

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige fre 17 jul 2015)
“Super mysigt B&B. Vi bodde på innergården i ett eget "hus". Där vi hade egen toalett o dusch. Det märktes tydligt den personliga touchen, fick tex lavendel på våra handdukar. Hade fin utsikt mot fontänen o fina blomster. Nyrenoverat o fräscht i rummet. Det är ett ställe som jag lätt kommer att boka igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Centralstationen 1 km
Turistinformation
  • Kalmar turistbyrå 1 km
Sevärdhet
  • Ölandsbron 2 km
  • Krusenstiernska gården 1 km
  • Kalmar slott 1 km
  • Kalmar sjöfartsmuseum 0,3 km
  • Kalmar läns museum 0,2 km
  • Kalmar konstmuseum 1 km
  • Kalmar domkyrka 0,2 km
  • Gamla stan 1 km
Golfbana
  • Kalmar golfklubb 6 km
Flygplats
  • Småland Airport (Växjö) 104 km
  • Kalmar Airport 5 km
Centrum
  • Centrum 0,4 km
Busstation
  • Centralstationen 1 km
Arena eller träffpunkt
  • Guldfågeln Arena (Kalmar FF) 4 km
*Angivet avstånd är fågelvägen


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6371.cbischannel-2 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews