First Hotel Witt

Adress: Södra Långgatan 42, 392 31 Kalmar  visa karta
Område: Kalmar
Gästbetyg: 86% (32 av 37 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(32 av 37rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Standard på hotellet/rummet 3,8 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,5 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Bästa läget

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Hotellet har ett utmärkt läge i Kalmar och vi trivdes bra. Personalen var trevlig och tillmötesgående. Dock var städningen inte bra. Hår i duschen är mindre kul att se.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Det är så varmt

Rekommenderad av Marre, Sverige (Sverige mån 08 apr 2019)
“Har nu bott på detta hotell 4 gånger och varje gång måste jag stänga av elementet och golvvärmen i badrummet samt sova med öppet fönster. Det är SANSLÖST varmt på rummen, ska bli spännande att se hur varmt det blir i sommar. Fortsätter det vara så varmt framåt maj-juni nu när jag kommer får jag nog börja titta på ett annat ställe att bo på. Lite trist att behöva bo nån annanstans, jag trivs här i övrigt. Det ligger bra, bra frukost, trevlig personal och bra service. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Valde bort rumsstädning så kan ej bedöma det

Rekommenderad av Rille, Sverige (Sverige sön 03 mar 2019)
“Något slitet men trevligt hotell”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Små rum men allt som behöves fanns är.

Rekommenderad av Berta J, Sverige (Sverige mån 18 feb 2019)
“Små rum men allt som behöves fanns är.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Ros och ris

Rekommenderad av Marre , Sverige (Sverige sön 13 jan 2019)
“Trivdes väldigt bra o sov helt sanslöst bra. Det var dock väldigt varmt o vi fick sova med öppet fönster, tur de var öppningsbara. Frukosten var fantastisk, personalen med. Uppskattar väldigt mkt sen fina gesten att bjuda på kaffe och kaka dygnet runt. Trevlig lobby. Poolen behöver ses över, stegen ner i bassängen var inte så fast. Bastun var toppenskön, men även den behöver en upprustning då väggarna var så spröda att det kändes som en brand kan starta när som helst (eller om det jade brunnit) Rekommenderar hotellet och jag kommer bo här nästa gång igen, men tycker det är lite dyrt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Skön Kalmarhelg

Rekommenderad av Georg, Sverige (Sverige mån 04 dec 2017)
“Hotell Witt är bra beläget mitt i stan. Lätt att promenera kring i den fina staden. Fräscht dopp i poolen, drink i lobbyn. Dock behöver de vida fåtöljerna där glidskydd under sittdynorna! Frukostbuffen var riklig och välsmakande. Rummet passade mig. Ett trevligt hotell!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Helhet

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige sön 23 aug 2015)
“Fint bemötande i receptionen. Jag bad om veganfrukost och receptionisten antecknade. Rummet (130) var mycket fint men badrummet stank mögel och väggen runt omkring och över badkaret var fullt av svartmögel. Barnen hade sett fram emot att bada lite på kvällen men eftersom mögel är en stor hälsofara ville vi tyvärr inte ha dem där inne mer än nödvändigt. Mycket tråkigt! Till frukost fanns ingen veg.yoghurt som jag bett om utan istället bara växtmjölk. Hade också varit trevligt och uppiggande om det funnits lite uppskuren frukt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Lite slitet men bra läge

Rekommenderad av Tonårsfamiljen, Sverige (Sverige tor 06 aug 2015)
“Väldigt bra läge centralt i Kalmar. Bra frukost. Inredning i behov av uppfräschning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Service-minded

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2015)
“Personalen i receptionen var mycket trevliga o tillmötesgående”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Trevlig personal men slitet hotell

Ej rekommenderad av Anrika, Sverige (Sverige tis 04 nov 2014)
“Behov av renovering, mycket ofräscht på vissa ställen, t.ex. golven i frukostresturang samt relaxavdelningen och poolområdet. Bar saknas eller samlingsrum att sitta i på kvällen. Wifi fungerade ej (vet ej om de har). Mest positiva var de sköna sängarna och trevlig personal.”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Centralstationen 1 km
Turistinformation
  • Kalmar turistbyrå 1 km
Sevärdhet
  • Ölandsbron 2 km
  • Krusenstiernska gården 1 km
  • Kalmar slott 1 km
  • Kalmar sjöfartsmuseum 0,3 km
  • Kalmar läns museum 0,2 km
  • Kalmar konstmuseum 1 km
  • Kalmar domkyrka 0,2 km
  • Gamla stan 1 km
Golfbana
  • Kalmar golfklubb 6 km
Flygplats
  • Småland Airport (Växjö) 104 km
  • Kalmar Airport 5 km
Centrum
  • Centrum 0,4 km
Busstation
  • Centralstationen 1 km
Arena eller träffpunkt
  • Guldfågeln Arena (Kalmar FF) 4 km
*Angivet avstånd är fågelvägen

Kundservice

Kalmar Turistcenter

För bokning och personlig service, kontakta oss.

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Kalmar Turistcenter

För bokning och personlig service, kontakta oss.

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.